Afbeelding

Burdie

is al een tijd bij Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden vanwege zijn aparte vacht. Nu is duidelijk dat er verder niks achter lijkt te zitten en mag hij weg. Burdie heeft het uiterlijk van een kater die een woest leven achter de rug heeft. Zijn kop is zeker twee keer zo groot als die van een doorsnee kater. Tanden heeft hij bijna niet meer. Zijn vacht begint aardig uit te dunnen en aan zijn oren te zien heeft hij menig strijd gestreden. Burdie is intussen een beetje op leeftijd en zijn focus ligt tegenwoordig meer op eten dan op een woest leven Deze tanker heeft een bijzonder lief karakter.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016. De stichting volgen kan via Facebook en Instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden.


Educatieve gezinswandelingen

schoonrewoerd • In de maanden juni en juli wordt op een aantal donderdagavonden educatieve gezinswandelingen houden. de wandelingen starten om 19:00 uur en er wordt door het gebied rond en achter natuurcentrum de Schaapskooi gelopen. Natuurlijk wordt er goed gelet op alles wat deelnemers tegenkomen. De wandeling is ongeveer drie kilometer, terugkomst rond 20:30 uur. Deelname kost 1 euro. Er wordt gewandeld op: 18 juni, 2, 16 en 30 juli. Vooraf opgeven is noodzakelijk en kan via C. Kramer, chr.kramer@outlook.com of 0345-619684.

q www.natuurcentrum.nl