Jaarmarkt Heukelum gaat online door

heukelum • De derde zaterdag van juni staat al jarenlang geblokt in de agenda van iedereen in Heukelum, want: Heukelumse Jaarmarkt.

Helaas kan de Heukelumse Jaarmarkt, die dit jaar zijn 49e editie zou vieren, niet op de vertrouwde manier plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. "Net als onze standhouders en bezoekers, vinden wij het als bestuur verschrikkelijk jammer dat de markt niet door kan gaan. Maar wij zouden SJH niet zijn als we daar niet iets op bedacht hebben", zo laat de organisatie weten.

Om de bezoekers komende zaterdag toch nog een beetje het Heukelumse Jaarmarkt gevoel te geven heeft het bestuur van Stichting Jaarmarkt Heukelum het volgende bedacht: de jaarmarkt Heukelum editie 2020 gaat online.

Diverse standhouders die zich ingeschreven hebben voor de markt van aankomende zaterdag 20 juni hebben een leuke marktaanbieding gemaakt voor de bezoekers.

Deze aanbiedingen worden van woensdag tot en met zaterdag op de Facebookpagina Stichting Jaarmarkt Heukelum, gepost. Vervolgens kunnen er zaterdag online leuke jaarmarkt koopjes worden geshopt bij digitale standhouders. "Wij hopen jullie daarmee een echt jaarmarkt beleving te kunnen geven," aldus de organisatie die veel online bezoekers hoopt te verwelkomen.