• Vincent (links) en Bob zijn blij met de samenwerking.
• Vincent (links) en Bob zijn blij met de samenwerking. Foto: Aangeleverd

SOEB nu ook bij Alexanderhoeve

vianen • Vanaf komende vrijdag is SOEB uit Vianen te vinden in het assortiment bij Alexanderhoeve Nieuwegein.

Stralende gezichten voor Alexanderhoeve Hoogzandveld in Nieuwegein. Vincent van Dijk en Bob Hagg poseren breed lachend voor de foto, want sinds vrijdag 12 juni zal SOEB verkrijgbaar zijn bij De Alexanderhoeve in Nieuwegein.


"Ja, die lach gaat er vandaag niet meer af. Ik vind het fantastisch dat SOEB in het assortiment van Alexanderhoeve Hoogzandveld opgenomen zal worden", aldus Bob. "De kick-off was vrijdag. Ik was daar zelf bij aanwezig om mensen live SOEB te laten proeven. Het was superleuk dat zoveel mensen langs kwamen om even te proeven."


Hart in Aktie

De Alexanderhoeve van eigenaar Vincent van Dijk is gevestigd aan het Winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein. Vincent nam na het zien van het tv-programma Hart in Aktie van Wendy van Dijk razend snel contact op met Bob, initiatiefnemer van SOEB.


"Ik vond het fantastisch om te zien. Bob is een goedzak, letterlijk. Als je zelf je eigen sores opzij zet, en dan zulke mooie dingen doet voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ongelofelijk mooi. Daar wil ik mij met De Alexanderhoeve graag aan committeren en SOEB opnemen in ons assortiment."


Naadloos

Vanaf nu zal SOEB dus te vinden zijn in de vitrine van De Alexanderhoeve. SOEB past naadloos in het assortiment: "Ik ben gek op ambachtelijke producten die met passie en liefde worden gemaakt. Onze klanten weten dat wij een goede balans nastreven tussen natuur, kwaliteit en hun wensen. Voor ons is SOEB dan ook een mooie toevoeging. En vernieuwend! Ik weet zeker dat onze bezoekers SOEB zullen omarmen."


Bob hoort het tevreden aan: "Ik vind het SOEBer, haha!"


q www.soebbybob.nl