Afbeelding

Jacco

Energieke Jacco vergist zich wel eens tijdens het spelen. Hij kan zo opgaan in zijn drift om een muisje of een bal te vangen dat een langslopend been het ook wel eens moet ontgelden. Niet echt een ideale kat voor kleine kinderen. Wel een ideale kat voor mensen die van muizen af willen. Het is niet alleen maar spel wat Jacco interesseert. Hij kan ook enorm lui zijn.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Knutselen voor vader

vianen • Iets leuks maken voor vaderdag? CreaBeez kan nu niet helpen in de bibliotheek, maar stelt wel pakketjes samen. Met een duidelijke uitleg en wat hulp moet het dan wel goed komen. Er kan gekozen worden uit een pennenbak beplakt met postzegels of met toetsen van een toetsenbord, schilderijlijst met kroonkurken, memobordje met tekst en schrijfgedeelte, sleutelhanger met bouten en moeren of met bierdoppen, houten paneel met zak om spullen in op te bergen. Een pakket kost 3 euro en is te bestellen via info@creabeez.nl of 06-18793980.