JAMPOP: nog even geen muziek in Everdingen

everdingen • Hoewel corona-maatregelen voor veel sectoren behoorlijk versoepelen is met name de culturele sector nog niet aan de beurt. Dat gaat ook op voor JAMPOP.

Na grondig (video) overleg kwam de organisatie tot de conclusie dat het organiseren van welke activiteit dan ook, in deze situatie niet mogelijk is. In onbevangen sfeer bij elkaar komen en lekker naar muziek luisteren en kijken zien zij met de anderhalve-meter-regel niet gebeuren. Concreet verwacht de organisatie dat er dit jaar geen JAMPOP-activiteiten op de agenda komen.

JAMPOP gaat in september bekijken of er licht aan de horizon schijnt. De bands die reeds een finaleplaats hebben verdiend, behouden deze.

"Wij gaan deze bands de kans geven om in de eerstkomende finale van JAMPOP mee te doen. Geen vrolijk bericht, maar toch een geweldige zomer gewenst; helaas zonder festivals. Maar er zijn meer dingen om je mee te vermaken. Blijf vooral gezond en we gaan elkaar weer zien!", zo laat de organisatie weten.


JAMPOP Always Live is het jaarlijks organiseren van een band-competitie gedurende de herfst- en wintermaanden. Verspreid over zes zaterdagavonden worden er per voorronde minimaal twee bands in de gelegenheid gesteld om hun kunnen te vertonen in Dorpshuis 't Knooppunt in Everdingen.


q jampop.nu