• Clinic beachvolleybal voor jeugd.
• Clinic beachvolleybal voor jeugd. Foto: Aangeleverd

WHV Asperen houdt clinics

asperen • Beachvolleybal is makkelijker te leren dan zaalvolleybal. Het is lekker buiten en stoer om te doen. Juist daarom groeit beachvolleybal hard en wil volleybalvereniging WHV (Wij Houden Vol) uit Asperen de jeugd clinics aanbieden om kennis te maken met beachvolleybal.

In de maand juni worden er vier clinics gehouden op vrijdagmiddagen van 5 tot en met 26 juni. Deelname kost 10 euro. De jeugd van 8 tot en met 12 speelt van 16:00 tot 17:30 uur, jongeren tussen 13 en 16 jaar van 18:00 tot 19:30 uur. Speellocatie: de beachvelden op het natuurzwembad De Wiel langs de Leerdamseweg in Asperen.

De clinics zijn bedoeld om beachvolleybal te leren. De trainers hebben oefeningen waarbij deelnemers snel de basistechniek onder de knie hebben, de spelregels kennen en al snel onderlinge wedstrijdjes kunnen spelen. Vanzelfsprekend worden de RIVM-regels gevolgd en hanteert WHV daarvoor protocollen. De deelnemers moeten zich vooraf aanmelden. Opgave kan via: beach@wijhoudenvol.nl, met opgave van naam, leeftijd en telefoonnummer.