Afbeelding

Aisha

Aisha kwam bij Dierentehuis Vijfheerenlanden binnen als een verlegen afwachtend katje. Intussen is het een nieuwsgierig dametje geworden die het ook heerlijk vindt om bij de kattenknuffelaar op schoot te liggen. Andere katten vind ze spannend, daarom zou ze liever niet naar een omgeving verhuizen waar veel katten wonen.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Binnen blijven geen straf

geldermalsen • Nu iedereen al een paar weken zo veel als mogelijk thuis blijft, beginnen mensen steeds meer zaken te missen. Een heerlijk biertje proeven op het terras, voetbal kijken op zondag, een concertje pakken of met vrienden rond de barbecue. Waar de modeketen normaal gezien spraakmakende evenementen in en rondom de winkels organiseert, zorgt zij er nu voor dat thuisblijvers zich voldoende kunnen vermaken. De volgende online activiteit bij 'Only for Men is een 'festival'. Zing uit volle borst mee met 'All Things Under The Sun' en 'Mind Made Up' op zondag 17 mei. Wulf geeft dan via de Facebookpagina van Only for Men een live digitaal concert.

Naast digitale sportlessen, concerten en informatieve streams, deelt Only for Men wekelijks ook online modeadvies in 'Modeadvies vanaf je Bank' en recepten van restaurant Bitemark Alkmaar via 'Quarantaine Recepten'. Ook deelt de mannenmodeketen geregeld leuke winacties en uitdagingen om de dagen thuis mee door te komen.