Lintjesregen deel drie

west betuwe • Uit het verspreidingsgebied van Het Kontakt heeft ook Jan van de Water uit Rumpt een Koninklijke Onderscheiding mogen ontvangen.

Jan van de Water (1960) uit Rumpt is sinds 1987 voorzitter van het Actiecomité voor de restauratie en het onderhoud van de (monumentale) gebouwen van de Nederlandse Hervormde kerk in Rumpt. Meneer is sinds 1995 medeorganisator van activiteiten tijdens de feestweek van Oranjecomité Rumpt. Sinds 2006 is hij vrijwilliger bij en vanaf 2010 bestuurslid technische zaken van Vereniging Dorpshuis Albertine. Hij was van 2008 tot 2015 medeoprichter en penningmeester van mannenkookclub Manko Culinair Rumpt.

In West Betuwe mochten werden ook de volgende inwoners door burgemeester Servaas Stoop gebeld met de heugelijke mededeling dat zij onderscheiden zijn: Alberta Campagne-Huizing; Sjoukje Haan-Bouma; Piet Huitema; Rieky de Keizer-de Gram; Rita van der Leede-Treur; Bart Pellegrom en Ans van Soelen-van Zeelst, allen uit Geldermalsen. Coba Mol-van Ommeren uit Est kreeg ook een lintje, net als Rob van Veen die nu in Barendrecht woont, maar uit Geldermalsen komt.