Lintjesregen deel twee

west betuwe • Eerste vervolg van de namen van inwoners van West Betuwe die een Koninklijke Onderscheiding mochten ontvangen.

Koos van Steenis (1945) uit Asperen was van 1988 tot 2017 penningmeester van de SGP, afdeling Lingewaal. Sinds 1990 is hij medeoprichter, bestuurslid en penningmeester van en vrijwilliger bij de Nederlandse Patiënten Vereniging, afdeling Lingewaal. Meneer is sinds 2011 vrijwilliger bij de stichting ASVZ, locatie Lingebolder in Leerdam. Hij helpt ook een gezin met boodschappen doen. Meneer bezoekt maandelijks een oudere dame waar hij ook wat klusjes voor verricht.

Gerdina Sterrenberg-van Horssen (1938) uit Haaften is sinds 1978 vrijwilliger bij zorgcentrum De Wittenberg als activiteitenbegeleider, maaltijdbezorger en restaurantmedewerker. Mevrouw is sinds 1978 vrijwilliger bij de Muziekvereniging Nieuw Leven. Zij organiseert acties om fondsen te werven en draagt bij aan het maken van de kostuums. Sinds 1999 is zij vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente Tuil als lid van de ontvangstcommissie en het organiseren van het levend kerstspel.