Kringloopwinkels zijn weer open

vijfheerenlanden • De Kringloop Vianen is na ruim zes weken op dinsdag 28 april weer open gegaan, uiteraard met toepassing van de bestaande corona-maatregelen en met beperkte openingstijden. Ook Kringloop Leerdam/ Vijfheerenlanden is weer open.

Er zal steeds een maximum aantal bezoekers worden toegelaten om klant én medewerker de gelegenheid te geven anderhalve meter afstand te houden. Het sanitair voor bezoekers is gesloten en ook het schenken van koffie moet Kringloop Vianen nog even uitstellen. De voorlopige openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur. Dan zijn ook de zelfgemaakte en unieke producten van het textielatelier Het Puttertje te koop. De ervaring leert dat mensen de afgelopen weken thuis massaal aan het opruimen zijn geslagen. Kringloop Vianen verwacht grote drukte bij de goedereninname. Ook gelet op de coronamaatregelen is het verzoek om de komende weken per wijk/ kern spullen te komen brengen (meer informatie is te vinden op www.kringloopvianen.nl), dat kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via info@kringloopvianen.nl en telefonisch tijdens de openingstijden 0347-345859.

Leerdam

Kringloop Vijfheerenlanden in Leerdam heeft sinds dinsdag ook gefaseerd de activiteiten hervat. De winkel is vanaf 10:00 uur op de normale winkeltijden geopend. De innamebalie achter de winkel gaat op maandag 11 mei om 9:00 uur weer open. Het ophalen van goederen is tot nadere berichtgeving nog niet mogelijk. Ter bescherming van vrijwilligers en klanten, moeten bezoekers aan de kringloop winkel zich wel aan een aantal regels houden. Meer informatie is te vinden op de website www.kringloopvijfheerenlanden.nl.