Zes talenten voor selectie Brederodes

vianen • De jeugdopleiding van Brederodes draait goed, en werpt zijn vruchten af. Na dit seizoen stromen liefst zes spelers door naar de seniorenselectie.

Dit past volledig in het beleid van Brederodes. Voorzitter Taki Anastassiadis liet onlangs al weten dat er nu met Viaanse spelers wordt gevoetbald en dat het bestuur het enorm belangrijk vindt om te kunnen putten uit de eigen jeugd voor doorstroming naar de selectie-elftallen.

Goed seizoen

Harry Koppen, technisch coördinator van de bovenbouw Harry Koppen vindt dat ondanks het vervroegd beëindigen van de competitie kan worden teruggekeken op een goed seizoen. Onder leiding van hun trainers en staf hebben de spelers zich goed ontwikkeld. "Het is best bijzonder dat wij na dit seizoen zes spelers kunnen afleveren aan de seniorenselectie. Ik wens Noah van der Veer, Demis Norbart, Job Olieman, Lucas Sluijs, Gijs Bartelen en Mitchel Wethly heel veel succes met deze nieuwe uitdaging."

Hoofdtrainer Sander Kloos: "Bij mijn aanstelling heb ik aangegeven het eerste, het tweede en de O.19 selectie graag als drie-eenheid te zien. Dit is een mooie stap daarin. Een groot compliment naar het technische hart van de club."