• De prijswinnende bieren.
• De prijswinnende bieren. Foto: Aangeleverd

Goud voor Everdings bier

everdingen • Everdings bier wint drie gouden medailles bij Dutch Beer Challenge, en dat is een opsteker in moeilijke tijden zo laat Fortbrouwerij Duits&Lauret weten.

"De horeca is zeer zwaar getroffen door de gevolgen van het Corana virus. Als brouwerij met proeflokaal raakt het ons hard. De mooie waardering voor onze bieren is, zeker nu, hartverwarmend!"

Tijdens de zesde Dutch Beer Challenge zijn drie van Fortbrouwerij Duits&Lauret bekroond met gouden medailles. "Zeer trots zijn we op de gouden medaille voor onze Blond. Ook ons mooie bewaarbier; de Biere de Garde Brune scoorde goud in de categorie licht donker. Een van onze specialiteiten, de Houtgerijpte Rook Dubbelbock, pakte goud in de categorie innovatie/ rook", vertelt Marco Lauret. De Dutch Beer Challenge is een toonaangevende bierkeuring met een groot deelnemersveld. Er zijn toonaangevende Nederlandse en internationale bierkeurmeesters vertegenwoordigd om de bieren te beoordelen. "Wij hopen dat veel mensen onze bieren komen kopen. Ons proeflokaal is gesloten, maar ons winkeltje op fort Everdingen is nu extra geopend om de bieren voor thuis aan te kunnen schaffen."