Afbeelding

Harrie

Harrie is er klaar voor, hij mag een nieuw baasje! Deze vrolijke flierefluiter zoekt een omgeving waar hij een beetje zijn eigen gang kan gaan. Hij houdt van jagen, avonturen beleven en eten. In gezelschap van mensen heeft hij de neiging om te gaan rollebollen. Het is dan niet de bedoeling dat hij dan over zijn buik geaaid wordt, hij wil alleen maar tonen dat hij op zijn gemak is. Deze relaxte kerel zoekt een dito nieuw baasje.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Boeken inleveren

leerdam • Het inleverpunt van boeken voor de Boekenmarkt Leerdam, in het oude Konigin Emmahuis aan de Oranjehof in Leerdam, is donderdag 9 april gesloten. Maar omdat de organisatie weet dat veel mensen aan het opruimen zijn, kunnen boeken toch ingeleverd worden. Bij de zijingang liggen er houten pallets waar boeken neergezet kunnen worden. De boeken staan daar droog. Op een later tijdstip worden ze door de medewerkers binnen gezet. "Wij vinden dit heel onpersoonlijk, maar door de nu geldende maatregelen zijn wij genoodzaakt om het inleverpunt gesloten te houden." Meer informatie: 06-22588927 of boekenmarktleerdam@gmail.com.


GGD benieuwd naar ervaringen

regio • De GGD regio Utrecht is benieuwd hoe de inwoners van de regio Utrecht omgaan met het coronavirus. In verband met het virus heeft de overheid sinds 12 maart meerdere maatregelen genomen die gevolgen hebben voor iedereen. Een deel van de mensen maakt zich zorgen over hun gezondheid of over hun baan. GGD regio Utrecht is benieuwd naar de ervaringen van inwoners in de afgelopen tijd. Zo kan de GGD er achter komen wat Utrechters momenteel het meest bezig houdt en waar ze tegen aan lopen. Hun oproep: "Vult u de vragenlijst van de GGD regio Utrecht in zodat wij een beeld krijgen van hoe het met u gaat. U helpt zo mee aan de aanpak van de effecten van de coronacrisis."

Deelname aan deze vragenlijst is vrijwillig. Meer informatie: www.panelggdru.nl.