Afbeelding

Max

Max mag eindelijk een nieuw baasje gaan krijgen. Hopelijk is hij er klaar voor. Max is een Mechelse herder van bijna 3 jaar. In november 2018 is hij bij het dierenasiel terecht gekomen. Hij verblijft al zo lang in het asiel omdat er veel aan- en afgeleerd moest worden bij deze superslimme kerel. In het begin was hij in huis niet te handhaven en vrat hij alles op wat voor zijn bekkie kwam. Tegenwoordig is Max vaak bij het personeel op kantoor en dat gaat geweldig. Los lopen, luisteren en de omgang met andere honden gaat ook geweldig. Wat hij spannend vindt, is aangelijnd lopen en dan mensen passeren. Omdat Max hyperactief kan reageren is een druk huishouden met kinderen ongeschikt. Kennis over het ras is een pré.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Geen Festivate

deil • Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal het festival Festivate, dat op 3 en 4 april in Deil gehouden zou worden, niet doorgaan. De organisatie heeft besloten het festival te verplaatsen naar 4 en 5 september. Al gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 4 en 5 september. Ticketkopers hebben een persoonlijk bericht met meer informatie ontvangen.

Festivate wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Festivate en heeft als doel om lokaal dj-talent de gelegenheid te bieden zich te ontwikkelen en profileren.

q www.festivate.nl