Boekenmarkt bezorgt pakketten

leerdam • De boekenactie van Boekenmarkt Leerdam voor de kinderen is uitgebreid naar boeken voor volwassenen. Boekenmarkt Leerdam maakt boekenpakketten van (streek)- romans en of thrillers: 16 boeken voor 10 euro. Voor kinderen zijn er pakketten van 15 leesboeken en 5 stripboeken voor 10 euro. Voor kleine kinderen is er een pakket van 20 voorleesboeken voor 10 euro. De boeken worden in plastic aan de deur gehangen. In een straal van 3 kilometer rond Leerdam worden de boeken bezorgd. Betalen kan via een bankoverschrijving, de opbrengst is voor de Stichting African-Hands. Bestellen kan via 06-22261091 of: boekenmarktleerdam@gmail.com.


CreaBeez: creatief tijdens corona

regio • CreaBeez heeft mozaïekpakketten samengesteld voor kinderen, tieners en volwassenen die graag even creatief bezig willen zijn. De pakketten zijn voor de kinderen 9,50 euro, voor de tieners 13,50 euro en voor de volwassen is het vanaf 17,50 euro. Hiervoor krijgen klanten een totaalpakket met gebruiksaanwijzing en tang (daar moet borg voor betaald worden, omdat deze te leen is). Ook heeft CreaBeez diverse leuke knutselpakketten voor de Pasen. Zin om aan de gang te gaan? Laat het maar weten via info@creabeez.nl of bel met Puck de Haan, 06-18793980.


Geen paaslunch

neerijnen • Voorlopig zijn de activiteiten van de Zonnebloem afdeling Neerijnen, de paaslunch op woensdag 8 april en de verhalenmiddag op dinsdag 26 mei, afgelast. De hoop bestaat dat de Kersenpicknick op woensdag 8 juli wel door kan gaan. Hierover zal tegen die tijd meer informatie volgen.