Afbeelding

Vlokje

Vlokje is een gecastreerde ram geboren in 2017. Hij vindt het fijn om geaaid te worden en zou dus goed met kinderen overweg kunnen. Vlokje is een buitenverblijf gewend met nachthok. Helaas is de vorige plaatsing misgegaan. Waar hij ging wonen was er een heel lief vrouwtje voor hem, maar daar had hij geen klik mee. Hij vond haar namelijk heel erg eng, ondanks ze heel lief tegen hem deed. Vlokje is wel heel erg op mensen gericht.
Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Gastvrouwen gezocht

leerdam • Sinds 2017 is de NAH-Vraagwijzer actief in Leerdam. De NAH-Vraagwijzer is een 'loket' waar getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), mantelzorgers en naasten van een getroffene, professionals of vrijwilligers terecht kunnen met vragen over advies, voorlichting en ondersteuning. De NAH-Vraagwijzer maakt sinds 2019 onderdeel uit van Sociaal Lokaal in Leerdam en werkt samen met de partners van het Sociaal Domein. NAH-Vraagwijzer is op zoek naar gastvrouwen voor de themabijeenkomsten in Leerdam. Een gastvrouw houdt ongeveer vier keer per jaar een bijeenkomst en is verantwoordelijk voor de organisatie eromheen. Vrijwilligers worden begeleid door een NAH-coördinator. Meer informatie: Lies Bonsang, 06-15091924, info@nahvraagwijzer.nl of www.nahvraagwijzer.nl.