Afbeelding

Droppie

Door familieomstandigheden is Droppie in het asiel terecht gekomen. Deze energieke senior is nog lang niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Droppie, het vlinderhondje, is een heel pienter hondje dat het verdient om nog uitdagingen aan te gaan door samen met zijn baas nog van alles te leren. Lange wandelingen kan hij echt waarderen. Hij is slim, waakzaam en eist redelijk wat aandacht op waardoor hij wat lastiger in de omgang is voor andere honden en katten. Alleen thuis zijn vind hij lastig.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden, Culemborg eo beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Sportsworld nu DAKA Sport

regio • De directies van DAKA Sport en Sportsworld hebben overeenstemming bereikt over de overname van de retailactiviteiten van Sportsworld in Beuningen, Leerdam en Rotterdam-Zuid. Vanaf 1 juni zullen de filialen van Sportsworld gefaseerd omgebouwd worden naar het succesvolle DAKA Mega Store concept. Het van oorsprong Rotterdamse DAKA familiebedrijf groeit hiermee naar 17 sport & lifestyle winkels verspreid over Nederland met een totale oppervlakte van meer dan 50.000 m2 naast de webshop DAKA.nl. Naast de huurcontracten voor de drie winkels worden ook de arbeidsovereenkomsten met het Sportsworld personeel collectief overgenomen.