Meerkerk wint vijfde uitduel op rij

meerkerk • De vrouwenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 heeft ook de vijfde uitwedstrijd op rij gewonnen. Ondanks matig spel en het verlies van de eerste set werd middenmoter Ledub in Budel met 1-3 verslagen. De breedte van de selectie bleek doorslaggevend: 25-19, 19-25, 17-25, 21-25.

De geelzwarten blijven hierdoor gedeeld koploper. Het gat met de nummer 3, Next Volley Dordrecht, groeide tot vijf punten. Volley Meerkerk speelt komende zaterdag thuis tegen HLB Van Daal.

Gelijkspel voor hockeyjeugd

leerdam • Zaterdag is de tweede helft van het buitenseizoen van de hockeycompetitie weer van start gegaan. Het A1-team van hockeyclub Leerdam kwam in de wedstrijd tegen IJsseloever uit IJsselstein niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel.