De Linge/PCG: revanche met duidelijke cijfers

leerdam/gorinchem • De waterpolodames van De Linge/PCG wonnen zaterdag met duidelijke cijfers van SVH: 8-4. In november ging het team nog onderuit tegen de Rotterdammers.

SVH liet merken dat ze niet voor niets in de bovenste helft van het klassement meestrijden. Het team opende met twee doelpunten. De Linge/PCG vocht echter terug. Met geregeld wat missers ging dat echter niet vanzelf. SVH bleef nog heel lang in het spoort van het Leerdams/Gorcumse team. Pas in de vierde periode van de wedstrijd werd de score opgevoerd.

In de laatste minuten werden nog drie doelpunten gescoord door de thuisploeg. Kimberley de Pater nam drie treffers voor haar rekening.

Periode standen: 1-2, 2-0, 2-2, 3-0.

Doelpuntenmakers: Kimberly de Pater - 3, Merel van der Veen - 2, Lupi Lopez Caridad - 2, Iris Schepers - 1.