25e editie Scheve Toren Toernooi

acquoy • Schaakvereniging Acquoy houdt op zaterdag 14 maart voor de 25e keer het Van Voorden Tweewielers Scheve Toren Toernooi. Zowel clubschakers als huisschakers zijn van harte welkom. Er zal worden gespeeld in groepen van ongeveer zes personen, ingedeeld naar speelsterkte. De bedenktijd per persoon per partij is 20 minuten (zgn. Rapid-partijen). Het toernooi zal plaatsvinden in gebouw De Schakel aan de Lingedijk 60 te Acquoy en begint om 10.00 uur, de prijsuitreiking is gepland rond 16.15 uur. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon, jeugd tot 16 jaar 7,50 euro. Lunch en twee consumpties zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen. Voor meer informatie / inschrijving: Arjan Kreukniet (06-57582862 of secretaris@svacquoy.nl).


Lekpongers verslaat concurrent

ameide • Lekpongers heeft in eigen huis met 7-3 gewonnen van concurrent PITT'75 8. De Termeise tafeltennissers zijn hierdoor verder uitgelopen en staan halverwege de competitie riant aan de leiding. Martin den Otter handhaafde zijn 100%-score. Jan de Gans won twee partijen en invaller Willem Veenvliet pakte in zijn laatste partij een zwaarbevochten punt.


Volley Meerkerk'95 rukt op

meerkerk • Dankzij overwinningen op Podwarwic (3-1) en Volley2B (4-0) is de mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 opgerukt naar de tweede plaats. P/D-wedstrijden lonken, maar zelfs het kampioenschap is nog mogelijk. De achterstand op koploper VCN 4 bedraagt nog 5 punten.