Revanche WHV-vrouwen

asperen • De volleybaldames van WHV namen zaterdag tegen Minverva Ds1 revanche op eerder verloren partij. Dit keer ging de winst naar het Asperense team: 3-1. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd.

Door weinig fouten te maken en te profiteren van de fouten van Minerva, kwamen de dames van WHV op een voorsprong. De sterke service van Minerva, wat de Asperense dames vorige keer de das om deed, kreeg men dit keer wel goed onder controle, mede door een goede passing van libero Nathalie Smith. De eerste set werd gewonnen met 25-20. Ook de tweede en derde set lukte het WHV om een voorsprong te creëren. Bernadet Arendsen, die een sterke wedstrijd speelde, sloeg de ballen mooi binnen of legde ze keer op keer weer slim weg. Ook Esther Hoppesteyn raakte de ballen goed op de middenpositie: 25-18 en 25-16. In de vierde set zakte WHV weer terug in oude patronen. Doordat de Asperense dames veel eigen fouten maakten in zowel service, pass als aanval, lukte het hen niet om de steeds groter wordende achterstand in te halen: 16-25.