Anke en Henri gaan GO beheren

leerdam • Met ingang van 14 maart zullen Anke en Henri van Rossum de scepter zwaaien in de keuken en bar van Stadspodium GO. Voor Anke en Henri betekent dit, dat ze na jaren van werken in Meerkerk en Eemnes weer terugkeren in de Leerdamse horeca. Eerder runden zij namelijk het pannenkoekenrestaurant 'Het Veerhuys'.

Al eerder hadden ze als bezoekers kennis gemaakt met het Stadspodium en de sfeer en ambiance sprak hen onmiddellijk aan. Zoals Anke het zegt: "Ik word elke keer blij, als ik binnenkom bij GO. De uitdaging om aan de slag te gaan in dit vestzak theater is een welkome uitdaging, want het werd tijd voor iets nieuws en als je dan de kans krijgt om zo dicht bij huis aan de slag te gaan dan kun je die kans niet laten liggen."

Het echtpaar gaat gezamenlijk aan de slag, maar beide zoons van het stel, Mart en Seth, zullen in de toekomst zeker ook een handje meehelpen, want ook zij zijn met het horecavirus besmet. Er zijn veel plannen voor de toekomst, maar vooralsnog gaan ze kennis maken met alle vrijwilligers, huurders en bezoekers van het Stadspodium GO.