HSSC'61 vergeet te winnen van DVSU

hei- en boeicop • HSSC'61 bleef op eigen veld steken op een 2-2 gelijkspel tegen DVSU. Trainer Gerrit Molenaar was daarmee niet per se ontevreden. "Ik kan mijn ploeg weinig verwijten", zei Molenaar. "Natuurlijk is het jammer dat we niet winnen, maar we hebben er wel vol voor gespeeld. We zijn alleen vergeten onszelf te belonen."

HSSC'61 kwam twee keer op voorsprong. Nicky van Dam opende de score. Na de 1-1 maakte Kees van de Berg de 2-1. DVSU kwam opnieuw terug. "In het laatste halfuur hebben we er alles aan gedaan om te winnen, maar helaas lukte dat niet", baalde Molenaar.

Het zit er niet in voor Haaften

haaften • Haaften ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Zwaluwe. Trainer Bart Fransen kon niet anders dan concluderen dat het er voor zijn ploeg niet in zat. "Zwaluwe speelde tactisch heel slim. Het duurde bij ons te lang voor we daar een antwoord op hadden. We kwamen in de tweede helft nog terug, maar het zat er vandaag gewoon niet in."

De gasten namen in Haaften al voor rust een 0-3 voorsprong. Na de snelle 1-3 van Danny Verwolf en een tweede gele kaart bij de gasten kreeg Haaften weer hoop, maar een resultaat zat er niet meer in.

Leerdam Sport en Noordeloos gelijk

leerdam • Leerdam Sport hield tegen titelkandidaat Noordeloos stand: 2-2. "Ik ben tevreden", zei trainer Yoni Sahertian. "In de laatste twintig minuten hadden we tegen tien man misschien nog wel wat meer kunnen pakken."

De Leerdammers kwamen via Juarth Leihitu op voorsprong, maar Noordeloos ging met een voorsprong aan de thee: 1-2. In de tweede helft maakte Roger Tapirima de gelijkmaker, waarna de gasten met tien man verder moesten. Leerdam Sport profiteerde niet.

Beesd klopt 'ploeg in vorm' Lekvogels

lexmond • Beesd maakte een einde aan de goede serie van Lekvogels. Na rust pakte de ploeg van Dick Wammes een 0-3 overwinning. "Zij hadden een goede reeks, maar pasten zich in de wedstrijd al snel aan aan onze vorm", zei Wammes niet zonder zelfspot. "Het was een heel slechte wedstrijd met heel veel fouten." Ondanks, of juist dankzij, het matige niveau kregen beide ploegen voor rust kansen. Pas na rust werd er gescoord op het Lexmondse sportcomplex Het Bosch. Kevin Spronk opende de score. Toen kort daarna Jarno van de Water voor de 0-2 zorgde, was de wedstrijd beslist. Nick van Gameren scoorde vlak voor tijd de 0-3.

Meerkerk pijnlijk onderuit

meerkerk • SV Meerkerk ging onverwacht met 3-0 onderuit tegen Schoonhoven. "Beetje teleurstellend want we zaten juist in een flow", sipte assistent-trainer Arwin van Dijk. "We hadden in 2020 nog niet verloren." De gastheren begonnen wel goed aan het duel, maar na de eerste tegentreffer werd het wat mak. Leon de Leeuw scoorde daarna bovendien vanuit een corner in eigen doel. Na rust maakte Schoonhoven de derde en was het gespeeld. "Dit was een wedstrijd om snel te vergeten."