20200307 Vuren - BZC'14
20200307 Vuren - BZC'14 Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Vuren wipt over BZC'14 in degradatiekraker

vuren • In een absolute degradatiekraker tussen de nummer 14 en 13 van de 3e klasse D deed Vuren de laatste plaats over aan BZC'14. Goed voetbal was er in Vuren amper te zien; doelpunten des te meer: 4-2. Concluderen dat de thuisploeg de betere ploeg was in Vuren was overigens wat te kort door de bocht. "Nee, het was absoluut niet goed vandaag", erkende trainer Ron Vlot, volgend seizoen werkzaam bij BZC'14. "Maar dat wisten we. Met de nummer dertien en veertien hoef je natuurlijk geen fantastisch voetbal te verwachten. En zeker niet op dit veld. Dus het was ook niet onze intentie. De punten zijn heilig." Bas van der Vliet en Bart Muilenburg scoorden in Vuren voor rust. De 3-0 van Björn Paul na een uur leek de beslissing, maar de snelle 3-1 van John van Balen bracht Vuren even aan het wankelen. In de laatste tien minuten gingen beide defensies opzichtig in de fout. Van der Vliet maakte met zijn tweede de 4-1 en ook Van Balen kon een tweede treffer op zijn conto schrijven: 4-2.