Afbeelding
Foto:

Informatiemarkt Oncologie NetWerk

leerdam • Het krijgen van de diagnose 'kanker' en de behandeling hiervoor is heel ingrijpend, zowel psychisch als lichamelijk. De gevolgen van de medische behandelingen zijn vaak groot en geven beperkingen voor kortere of langere duur.

Het Oncologie NetWerk Leerdam bestaat uit gespecialiseerde zorgverleners in de eerste lijn. Hierdoor kan de zorg dicht bij huis of in de thuissituatie geleverd worden. Samen met de cliënt en zijn/ haar naasten worden de hulpvragen vastgesteld. Binnen Oncologie NetWerk Leerdam eo hebben alle disciplines een directe samenwerking en zijn op de hoogte van elkaars werkwijze.

ONW Leerdam wil oncologische cliënten, hun naasten en hulpverleners graag laten kennismaken. Daarom is er een informatiemarkt op woensdag 18 maart van 16:00 tot 18:00 uur, waarbij er ruime gelegenheid is om te bespreken wat ONW Leerdam voor iemand kan betekenen. Bij ONW Leerdam zijn de volgende disciplines betrokken: diëtistenpraktijk Leerdam, Oefentherapie Leerdam 'Poort van West', Oncologiefysiotherapie en Ergotherapie van Praktijk de Wiel, Huid-, Oedeem- en Lasertherapie Leerdam & Vianen, Psychologenpraktijk Perspectief en Buurtzorg (wijkverpleging en oncologieverpleegkundige). Meer informatie is te vinden op: www.onwleerdam.nl.