• High Voltage met eerbetoon aan AC/DC.
• High Voltage met eerbetoon aan AC/DC. Foto: aangeleverd

Legends of Rock Tribute Festival

rhenoy • In de Betuwe Poort wordt zaterdag 21 maart het Legends of Rock Tribute Festival gehouden.

Drie No.1 tributebands zorgen voor een waar Rock & Metal spektakel met nummers van Metallica, AC/DC en Guns N'Roses. De beste albumsongs van deze wereldbands worden op indrukwekkende wijze gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow.

De band Present Danger is sinds 2005 uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Matallica tributes van de Benelux en Duitsland. De band haalt onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau.

De Belgisch/Nederlandse formatie High Voltage heeft zich in al die jaren goed bewezen als authentiek eerbetoon aan AC/DC. De band heeft meer dan zeshonderd optredens gedaan de afgelopen jaren en daarmee een stevige reputatie opgebouwd in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Luxenburg, Zwitserland en België.

Slash N'Roses XL brengt met een achtkoppige band alle wereldhits en beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N'Roses. Met de XL show komt er een schepje bovenop de toch al dynamische podiumperformance. Scheurende gitaren, mooi gezongen vocale harmonieën, melodieuze piano en synthpartijen.

De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributebands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden.

De deuren van de Betuwe Poort gaan om 20:00 uur open, het programma begint om 21:00 uur. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop, 25 euro aan de deur.

q www.legendsofrocktributetour.nl