Afbeelding

Bincky

Ik ben Bincky en ik ben een Rottweiler van 6 jaar. Ik ben in het asiel terecht gekomen, omdat ik sterker werd dan mijn oude baasje. Ik was niet goed gesocialiseerd en was bang en onzeker voor alles en iedereen. Hierdoor kon ik uit angst bijten. Na een lang traject van positieve training, kan ik nu in voor mij moeilijke situaties steun bij mijn begeleider vragen. Is er vertrouwen, dan vind ik het fijn om te wandelen, te trainen en zelfs geaaid te worden. Ik ben dan ook op zoek naar een één à twee persoons huishouden, die ervaring heeft met mijn ras.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Website ziekenhuis goed vindbaar

regio • De Cliëntenraad van het Beatrixziekenhuis is tevreden over de respons op de eerste uitgezette enquête. Ruim tachtig procent van de panelleden heeft de digitale vragenlijst beantwoord, een mooie score. De leeftijd van mensen die gereageerd hebben, ligt tussen 30 en 90 jaar met een zwaartepunt in de categorie 60-80 jaar. De score wat betreft vindbaarheid van de website is 7,9. De paneldeelnemers geven aan dat ze het minder belangrijk vinden dat er informatiefolders op de website staan. De vindbaarheid van contactgegevens is belangrijker, evenals informatie over de artsen, de afdelingen en over aandoeningen. Tweederde gaf aan een speciale website voor kinderen belangrijk te vinden.

Om als cliëntenraad een nog betere indruk te krijgen van de wensen en behoeften van de inwoners, breidt de Cliëntenraad het aantal panelleden graag uit. Aanmelden kan eenieder die woonachtig is het verzorgingsgebied van het Beatrixziekenhuis. Onderwerpen die in 2020 aan bod komen, zijn patiëntgericht werken in de poliklinieken van het Beatrixziekenhuis; patiëntgericht werken in de psychosociale zorg; digitale communicatie tussen zorgverleners en zorgvragers. De uitkomsten worden meegenomen in het overleg met het Beatrixziekenhuis.

q www.rivas.nl/panelbeatrixziekenhuis