Tafeltje dekje Haaften zoekt chauffeurs

haaften • Welzijn West Betuwe zoekt dringend nieuwe vrijwillige chauffeurs die warme maaltijden bezorgen bij ouderen en alleenstaanden in de regio Haaften. Er is een aantal chauffeurs noodgedwongen gestopt met bezorgen, waardoor de planning onder druk komt te staan. Het is leuk en dankbaar werk. Mensen zijn vaak blij om de chauffeur te zien! Het is voor de meesten hét moment van de dag waar ze naar uit kijken. Bij sommige afnemers helpt de chauffeur mee met het uitpakken van de maaltijd en met anderen is er een praatje.

Chauffeurs worden ongeveer vijf keer per jaar ingeroosterd en rijden dan van zaterdag tot en met vrijdag van circa 11:00 uur tot 12:45 uur. Een halve week rijden is bespreekbaar. De warme maaltijden worden bereid door Wittenbergzorg. Hier worden maaltijden opgehaald en vervolgens bezorgd aan zo'n twaalf tot dertien deelnemers. In Haaften rijden altijd twee chauffeurs. Onderling maken de chauffeurs afspraken over de te bezorgen adressen.

Op de vacaturebank van Welzijn West Betuwe www.welzijnwestbetuwe.nl/vacatures/ is de vacature 'Chauffeurs voor Tafeltje Dekje' te vinden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Welzijn West Betuwe via 0345-573688 en vraag naar Hetty van Oord.