Afbeelding

Happy

Wie Happy in huis haalt, moet tegen een stootje kunnen en zeker niet zuinig zijn op de spulletjes in huis. Twee tellen stilzitten is voor deze jongen gewoon erg moeilijk en alles word met een zekere onhandigheid van een kitten grondig onderzocht. Wie net als Happy van lolletjes houdt, zal samen met hem veel plezier kunnen beleven. Happy is uiteraard niet graag vaak alleen. Een kat van dezelfde leeftijd en met hetzelfde enthousiasme zou goed bij hem passen.
Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Kom binnen bij bedrijven VHL

vijfheerenlanden • Ook in Vijfheerenlanden doen ondernemers mee aan de actie 'Kom binnen bij bedrijven' die van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart wordt gehouden. Het evenement is bedoeld om bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. Het evenement is bedoeld om bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen, inwoners kunnen niet vrijblijvend op excursie gaan in de bedrijven. Achtergrond van het initiatief is dat bedrijven en organisaties een manier zoeken om in beeld te komen bij werkzoekenden, studenten en vrijwilligers. Op hun beurt kijken werkzoekenden naar mogelijkheden om aan de slag te gaan, zoeken scholieren inspiratie en studenten een stageplaats. Inmiddels hebben zich elf bedrijven en instellingen uit Vijfheerenlanden aangemeld. Informatie: www.kombinnenbijbedrijven.nl.