Cliëntenraad

west betuwe • Vorige week stond in deze krant een oproep voor nieuwe leden van de cliëntenraad van Wittenbergzorg in Haaften. Helaas zat er een foutje in het mailadres van de contactpersoon. Het juiste mailadres voor aanmeldingen en vragen is
abreugem@wittenbergzorg.nl.


Evenementen en uitjes Rondje Regio

regio • Lekker een dagje op pad met de fiets of in de zon naar live muziek luisteren: wie kijkt er niet naar uit? De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen komen al op gang, dus gaan de redacties van BDU en Kontakt Mediapartners ook weer enthousiast aan de slag met de toerismespecial Rondje Regio.

De uitgave wordt in mei huis aan huis verspreid in de regio's Gorinchem, Alblasserwaard (inclusief Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam), Vijfheerenlanden, Land van Altena en West Betuwe. Om zo compleet mogelijk te zijn, ontvangen we graag tips van iedereen die iets organiseert op toeristisch of recreatief vlak. We zoeken naast betaalde advertenties ook onderwerpen voor verhalen en de agenda. Suggesties zijn welkom via rondjeregio@kmp.nl.

Redactionele tips doorgeven kan tot 25 maart, zodat de redactie voldoende tijd heeft om ermee aan de slag te gaan. De uiterste deadline voor het insturen van advertenties is 23 april.


Hennepkwekerij in Leerdamse woning

leerdam • Op de bovenverdieping van een woning aan de Hyacinthstraat in Leerdam is donderdagavond een hennepkwekerij ontmanteld. Er werden 357 plantjes gevonden, één persoon is aangehouden. De kwekerij is opgeruimd door een gespecialiseerd bedrijf. Er wordt nader onderzoek ingesteld naar de hennepkwekerij.


Voorjaar Zonnebloem

opijnen • Voor de voorjaarsbijeenkomst op dinsdag 3 maart kunnen mensen die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren, zich aanmelden voor een gezellige doemiddag. De bijeenkomst is in gebouw Maranatha in Opijnen. De gasten gaan een bloemstuk(je) maken. Er wordt gezorgd voor veel kleurige Gerbera's met het daarbij behorende groen en andere kleurige bloemen. Voor oase wordt gezorgd. Breng wel een mesje of een schaar mee. Er zullen enkele voorbeelden staan om inspiratie op te doen. De middag begint om 14:30 uur en duurt tot 17:00 uur. Opgeven kan tot uiterlijk 29 februari.

De Zonnebloem afdeling Neerijnen heeft altijd plaats voor nieuwe gasten. Meer informatie: Sia Feenstra, 0345–576851 of 06-42131916; Joost van Oosterum, 0418-591763.