• Vuren - SV Capelle (1-2).
• Vuren - SV Capelle (1-2). Foto: Rick den Besten

Het gaat nog heel moeilijk worden voor Vuren

vuren • Vuren moet ernstig rekening gaan houden met degradatie. Tegen sv Capelle werd opnieuw van een concurrent verloren: 1-2. En zoals vaker dit seizoen: Vuren voetbalde niet slecht en Vuren kreeg kansen en Vuren gaf zo goed als niets weg en het zat Vuren niet mee en Vuren voetbalde met genoeg beleving, maar Vuren maakte ook wel een paar foutjes en dus verloor Vuren. Vooral voor rust was Vuren de betere ploeg, maar het wist niet te scoren. En iedereen wist: als je hem zelf niet maakt, doet de tegenstander het wel. Direct na rust was het al zo ver met een kanonskogel in de kruising. Vuren moest diep gaan om weer langszij te komen. Na een uur spelen lukte dat toen Ian van Wijk de 1-1 binnen schoot uit een afgeslagen corner. Drie minuten later kon Vuren echter weer opnieuw beginnen. Zowel de aanloop naar- als de goal zelf had door Vuren prima voorkomen kunnen worden. Onnodig balverlies, een onnodige overtreding en een houdbare vrije trap kostten de thuisploeg echter een fataal tegendoelpunt.