Punt bij Kloetinge opsteker voor WNC

kloetinge • Na een mindere reeks was het gelijkspel bij koploper Kloetinge een opsteker voor WNC. Toch hielden de Waardenburgers ook een beetje een zuur gevoel over aan de 2-2 eindstand. "We komen twee keer op voorsprong en krijgen twee keer een rotgoal tegen", zag trainer Cor Prein. "We hadden hier ook gewoon kunnen winnen." Vroeg in de wedstrijd tekende René van Soelen voor de 0-1. Na een halfuur viel uit een kopbal de 1-1 binnen.
In de tweede helft kwam WNC twintig minuten voor tijd opnieuw aan de leiding. Emilio Prieto maakte de 1-2. Weer viel snel daarna de gelijkmaker net naast de paal binnen. "En daarna waren we via Emilio nog dicht bij de 2-3. Dat mocht helaas niet zo zijn, maar we hebben vandaag wel prima gespeeld", vond Prein.


Heukelum nu aan verkeerde kant

heukelum • Net als in Heukelums laatste twee wedstrijden stapte er ook tegen Drechtstreek een ploeg met een 3-0 overwinning van het veld. Na zeges tegen Arkel en Tricht stond Heukelum nu aan de verkeerde kant van de score. Op sportpark De Vriezenwijk werd het dus 0-3. "Drechtstreek was ook in vorm en die hebben het gewoon goed gedaan. Wij waren vandaag minder", oordeelde Jerome Ceton. "We hebben vandaag veel de bal gehad, maar daar te weinig mee kunnen doen. In de tegenstoot maakte Drechtstreek het af."

De gasten openden na een halfuur de score en maakten er vlak voor rust 0-2 van. "En dan wordt het gewoon moeilijk. We hebben het geen moment kunnen omdraaien", zag Ceton. Heukelum was in de hele wedstrijd slechts één keer dicht bij een doelpunt. Een schot van Rick van Loo werd echter van de lijn gehaald. "We maken even een pas op de plaats", zei Ceton, die ook Heukelums periodekansen zag vervliegen. "Dat was nooit het uitgangspunt, maar we hebben de punten sowieso nodig. Dan is het altijd leuk als het iets extra's oplevert."