Afbeelding

Lieverd is op zoek naar een baasje

Als Lieverd eens wist hoe mooi hij was, was hij vast niet zo verlegen. Met zijn enorme kop maakt hij veel indruk, maar ook daar is hij zich niet van bewust. Zoals zijn naam al doet vermoeden is dit gewoon een vreselijke Lieverd die snel onder de indruk is en het heerlijk vindt om rustig aangehaald te worden. Als hij het voor het zeggen zou hebben zou hij het liefste bij een of twee volwassen mensen geplaatst worden.

Stichting Dierentehuis Leerdam beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Week van de 80's op Radio M Utrecht

regio • Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari presenteert Radio M Utrecht FM 93.1 De Week van de Eighties. De hele dag de mooiste muziek uit de jaren 80. Meezingen met All at once van Whitney Houston, hits van de Dolly Dots of Islands in the stream van Kenny Rogers en Dolly Parton. Ook kunnen er favoriete hits aangevraagd worden. De spelletjes hebben deze week speciale eighties prijzen.

In het lunchprogramma Aan Tafel! duikt Conny Kraaijveld dagelijks vanaf 12:00 uur in de jaren 80 en bespreekt met gasten onder andere de radio, televisie en trends van toen. Elke dag tussen 14:00 en 15:00 uur presenteert Edwin Meerman de beste muziek uit de jaren 80 op verzoek. Zelf een plaat aanvragen kan via onderstaande website. Vrijdagavond vanaf 19.00 uur brengt Radio M Utrecht een feestelijke afsluiting van De Week van de Eighties met de Nederlandse top 50 uit de jaren 80.

q www.rtvutrecht.nl/verzoek


Draaiavond

asperen • Muziekvereniging Ad Astra houdt zaterdag 15 februari een draaiavond in Dorpshuis Asperen. Loten worden verkocht vanaf 19:00 uur, waarna prijzen te winnen zijn zoals kindercadeaus, vlees, levensmiddelen.


Receptie 'UDI' voor 100-jarig bestaan

kedichem • Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan geeft gemengde zangvereniging 'Uitspanning Door Inspanning' een receptie op zaterdag 15 februari tussen 14:30 en 16:30 uur in dorpshuis De Stoof in Kedichem. De zangvereniging is opgericht in februari 1920. Het koor bestaat momenteel uit 24 leden en zij zingen onder leiding van dirigent Raimond Metting. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Er wordt wekelijks gerepeteerd op donderdag vanaf 20:00 uur in De Stoof. Het repertoire is divers, zoals 'Het Dorp', 'The sound of Silence', 'Landkjending' van E. Grieg en vele andere nummers. Op 6 juni wordt een feestavond gehouden, met als titel 'U.D.I. een epos van 100 jaar'.