The Dutch nieuwe partner OGT

spijk • The Dutch is de nieuwe strategisch partner van De Open Golf Tour. Dat is mooi nieuws voor wedstrijdgolfers in Nederland.

Deelnemers aan de wedstrijden van de Open Golf Tour kunnen gaan genieten van perfecte Tour condities en een service niveau dat alleen in het buitenland voorkomt. Voor de organisatie van de Open Golf Tour (OGT) is dit nieuwe partnership met The Dutch een blijk van waardering en een bevestiging dat de Tour op de goede weg is. De kwaliteit van The Dutch is ongekend goed. Wie hier niet eerder is geweest, beseft niet hoe uitzonderlijk goed The Dutch wordt onderhouden. Het hele jaar door kunnen golfers op The Dutch terecht en ervaren zij absolute Tour condities. "Je start met witte schoenen en een witte broek, en die blijven wit! Alles is European Tour niveau," zegt Erwin Mulder, organisator en eigenaar van de OGT. Phil Helsby, algemeen directeur van The Dutch is eveneens gelukkig gestemd over de samenwerking die wordt aangegaan. "Golfers die gepassioneerd en competitief zijn ingesteld, dragen wij een warm hart toe," zegt Helsby. Bovendien vindt hij het concept dat amateurs en professionals in één divisie met elkaar spelen een goede ontwikkeling.

Golf als wedstrijdsport is een aspect waar The Dutch in excelleert. De door Colin Montgomerie ontworpen golfbaan, huisvest onder andere The Dutch Academy, The Dutch Futures, en na het KLM Open van 2016 tot en met 2018 komt in 2020 voor het eerst de Challenge Tour naar Spijk. Dat zijn geweldig mooie events, iets waar de organisatie van de Open Golf Tour alleen maar van kan dromen.


q www.thedutch.nl