Kleine smet op winst WHV-dames

asperen • De WHV-dames wonnen zaterdag met 3-1 van Phoenix. De eerste twee sets verliepen zonder problemen. WHV had in de eerste set weinig moeite met de aanvallen van de tegenstander. Door rake klappen van Monique van Kempen behielden de dames de voorsprong zodanig, dat jeugdspelers Anouk van Dortmont en Marit Herold van WHV ook hun punten konden meepakken. Het werd 25-17. De tweede set lukte het WHV opnieuw om een grote voorsprong te creëren. Ondanks veel eigen fouten van WHV, hielden ze Phoenix moeiteloos in bedwang. Ook deze set werd zonder veel moeite gewonnen: 25-18.

In de derde set kregen de dames een achterstand van 5 punten te verduren. Coach Ralph Sap besloot bij 19-22 tot een time-out. Met een stand van 24-24 werd de slotfase erg spannend, maar leek WHV het voortouw te nemen door een slimme bal van Irene Bijl en harde klappen op de buitenkant van Wietske van Dortmont. Toch lukte het WHV door onnodige eigen fouten niet om de set binnen te slepen. Het werd 28-30.

De vierde set begon Marit Herold in de basis op de diagonaal, en serveerde WHV met haar floatservice meteen naar een voorsprong van 9-0. WHV herpakte zich, na de teleurstellende derde set, en maakte de wedstrijd zuiver af: 25-11.

Biljartavond LRC Businessclub

rumpt • De LRC Business Club houdt op 20 februari een biljartavond ni het gebouw van biljartvereniging Carambole aan de Boutenstijnseweg 2b in Rumpt. Het sportieve op het groene laken begint om 19:30 uur. Traditiegetrouw hanteert de organisatie vier B's: Biljarten, Bier en BitterBallen. Aanmelden is mogelijk via het e-mailadres info@bclrc.nl.