• Aan de slag in de horeca van GeoFort Herwijnen.
• Aan de slag in de horeca van GeoFort Herwijnen. Foto: Maarten Mooijman

Werken in de horeca van GeoFort

herwijnen • Dineren bij een Michelinsterrenrestaurant. De droom van menig horecavakman en culinair liefhebber.

Met acht nieuwe sterrenrestaurants in Nederland sinds begin dit jaar is er genoeg keuze voor de nieuwe vaste horecamedewerkers die begin dit jaar bij GeoFort aan de slag gaan. Themapark GeoFort groeit en is daarom op zoek naar een assistent horecamanager en een zelfstandig werkend kok. Iemand die, samen met het team, de horeca naar een hoger level gaat brengen.

De kok en assistent horecamanager die op het forteiland aan de slag gaan, krijgen ieder een diner bij een Michelin-restaurant, ter waarde van 450 euro, cadeau.

"De inspiratie die zij opdoen tijdens het diner, mogen zij uiteraard meenemen naar het fort, maar de avond is vooral bedoeld als ontspanning en als extraatje", licht horecamanager Hans toe.

Over GeoFort

Op het uitdagende themapark GeoFort draait alles om de aarde. Het themapark is gesitueerd op een oud fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie middenin de natuurrijke Betuwe. Het fort trekt divers publiek aan: van gezinnen met jonge kinderen die het museum bezoeken, zakelijke klanten die er een bedrijfsevent of teamuitje organiseren tot bruidsparen die er hun trouwdag vieren en recreanten die aan komen waaien.

Meer informatie over werken op GeoFort Herwijnen:


q www.geofort.nl/werken-bij