SVS'65 pakt in extremis winst tegen Peursum

spijk • SVS'65 bracht Peursum zijn eerste seizoensnederlaag toe. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, maar diep in blessuretijd maakte Robin IJsselstijn de winnende 2-1. De maker van het winnende doelpunt was na afloop dolgelukkig. "Dit is genieten", zei IJsselstijn. "Om aan te haken bij de bovenste ploegen moesten we vandaag winnen. Met deze punten doen we goede zaken." Verdiend was de overwinning van de thuisploeg overigens niet. Vooral voor rust was Peursum de betere ploeg, maar het kwam niet verder dan de 0-1. Nadat Willem Looijen na een halfuur uit het niets de gelijkmaker maakte, kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Een doelpunt leek er ondanks een hoop kansen na rust niet meer te vallen, tot IJsselstijn achter een diepe bal aan ging. Doelman Derek Peters twijfelde heel even, waardoor de SVS-aanvaller de kans kreeg om hem de bal te ontfutselen en in het lege doel te schuiven. "Ik geloof altijd in iedere bal en daarom ging ik er nu ook achteraan. Heel mooi dat dat nu de winst oplevert."