Ladiesnight in VHL

vijfheerenlanden • Ladiesnight XL Leerdam wordt Ladiesnight XL Vijfheerenlanden. Voor de vijfde keer zal dit event plaats vinden, deze keer niet in het voorjaar maar in de winter en wel op donderdag 5 november. Het organisatiecomité bestaat uit Mark Timmer, Willy van Loon, Dineke Blok en Anita Hoogeveen. Zij hebben bedacht om de hele Vijfheerenlanden bij Ladiesnight XL te betrekken. Zowel op het gebied van deelnemers als op het gebied van bezoekers. De Vijfheerenlanden biedt een mooi aanbod aan diverse winkels en bedrijven die zich op deze beurs kunnen presenteren. Hoe leuk is het om elkaar als ondernemers beter te leren kennen. Voor de organisatie voelt het alsof het event hier nieuwe energie door krijgt.

De organisatie wil zoveel mogelijk bedrijven een nieuwsbrief sturen. Wie geïnteresseerd is, kan een mail sturen om de interesse kenbaar te maken: ladiesnight-xl@outlook.com.


Fondsenzoeker

utrecht • Musea, hulpverleners, studenten, mensen met groene vingers, buurtcomités en andere initiatiefnemers opgelet! De Utrechtse fondsen lanceren een website waar op één plek te vinden is welke fondsen in Utrecht passen bij een project of financiële nood. 22 Utrechtse fondsen hebben de handen ineengeslagen en hebben de website www.fondsenutrecht.nl gelanceerd.

De website is een online fondsenzoeker, die het voor aanvragers in de stad en provincie Utrecht overzichtelijker maakt welke fondsen het beste passen bij de (potentiële) aanvraag. Fondsen zijn ingedeeld in vier domeinen: Kunst & Cultuur; Mens, Zorg & Maatschappij; Natuur, Milieu & Duurzaamheid en Individuele Nood & Studie. Door het gezamenlijk initiatief van de fondsen is deze informatie nu voor het eerst bijeengebracht en toegankelijk gemaakt.

Utrechtse Fondsenzoeker

Door verschillende kenmerken in te vullen geeft de fondsenzoeker een overzicht van de fondsen die het beste bij de aanvraag passen. Er kan geselecteerd worden op categorie, maar er kunnen ook meer criteria aangegeven worden waardoor er een selectie wordt gemaakt van fondsen die voldoen aan de opgegeven criteria.