Afbeelding

Ziggy

Ik ben Ziggy, een kruising Labrador Ridgeback, geboren in 2016. Ik ben op zoek naar mensen die tijd hebben, energiek zijn, ervaring hebben met honden en geen kinderen of andere huisdieren hebben. Ik heb zelf heel veel energie en wil dit graag optimaal benutten. Ik hou van lange wandelingen, lopen naast de fiets, zwemmen, snuffelen en speuren. Ik ben erg lief, aanhankelijk en grappig. Ik trek niet aan de lijn, kan mee in de auto en kan alleen thuis zijn (liever niet natuurlijk). Voor kinderen ben ik te sterk en te onstuimig. Ik krijg dieetvoeding wegens een voedselallergie. Mijn oren produceren overmatig oorsmeer, dus hier moet ik een keer per week voor gedruppeld worden, maar dit laat ik makkelijk toe. Wilt u kennis met mij komen maken, neem dan telefonisch contact op met het dierenasiel.

Stichting Dierentehuis Leerdam beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Boeken inleveren

leerdam • In het oude Koningin Emmahuis aan de Oranjehof kunnen donderdag 30 januari weer boeken worden ingeleverd voor de Boekenmarkt Leerdam. Inleveren van boeken kan 's morgens van 10:00 tot 12:00 uur en 's avonds van 19:00 tot 21:00 uur. Lukt het niet om donderdag de boeken in te leveren? Bel dan even met 06-22588927 of mail boekenmarktleerdam@gmail.com. In overleg kan er dan een datum en tijd worden afgesproken om de boeken in te leveren.