Blitterswijk beste merkdealer

schoonrewoerd • Garage Blitterswijk VOF uit Schoonrewoerd heeft vorige week de awards in ontvangst mogen nemen bij het Auto Awards Festival in Aalsmeer. Vanaf nu mag de garage zich Beste Merkdealer van de gemeente Vijfheerenlanden en van de provincie Utrecht noemen.


Winnaars Mammoetpuzzel

goudriaan • In Het Kontakt van woensdag 18 december stond een Mammoetpuzzel. Er kwamen weer vele inzendingen binnen. De winnaars zijn inmiddels bekend. Mevrouw Bogert uit Leerdam wint de eerste prijs van 100 euro, A.H. van Stein uit Heukelum kan rekenen op 75 euro, G.A. Klein uit Acquoy gaat er met de derde prijs, 50 euro, vandoor en L. van Eck uit Haaften wint de vierde prijs, 25 euro. De prijswinnaars krijgen het bedrag op hun rekening bijgeschreven.


Verkoop Kop Zuid Sluiseiland van start

vianen • Wethouder Zevenhuizen ontvangt donderdag 30 januari om 17:30 uur de eerste verkoopbrochure uit handen van projectontwikkelaar Gerrit Breimer van Smit's Bouwbedrijf (SBB). Hiermee wordt officieel het startsein van de verkoop van Sluiseiland gegeven. De officiële start van de verkoop van Kop Zuid vindt plaats in de Grote Kerk van Vianen. Na afloop is er tussen 18:00 en 20:00 uur een start verkoopbijeenkomst voor geïnteresseerden.