• De winterbarbecue viel bij iedereen in de smaak.
• De winterbarbecue viel bij iedereen in de smaak. Foto: Peter Verbeek

Gezellige jaaropening van Contactus

beesd • Voor de eerste netwerkbijeenkomst van dit jaar was businessclub Contactus uitgeweken naar Beesd. Bij Uitspanning De Notenboom genoten de aanwezigen van een gezellige en culinair goed verzorgde avond.

Bij binnenkomst werden de leden ontvangen met een glas Prosecco alsmede goed in het gehoor liggende zang en muziek van duo Cappuccinos. Er werd lekker bijgepraat, het was immers al een tijd geleden dat de laatste netwerkavond is gehouden, en de sfeer zat er vanaf het begin in.

Introducees

Toen de meeste gasten aanwezig waren, heette John Hol, voorzitter van Contactus, iedereen van harte welkom, met name het achttal introducees dat zich mogelijk wil aansluiten bij de businessclub. De meeste leden zijn ondernemers uit de gemeente Vijfheerenlanden.

Nico Sterk Zakelijk Advies, die opereert vanuit Nieuwland, werd als nieuw lid begroet. Hol wees er tevens op dat het jaarprogramma voortaan bestaat uit negen netwerkborrels. De invulling is nog niet helemaal rond, maar op www.businessclubcontactus.nl zijn de data te vinden.

"Maar ik kan jullie wél vast zeggen dat er op zondag 10 mei een FC Utrecht arrangement is. Dat bestaat uit een rondleiding, een buffetje en het bijwonen van het duel FC Utrecht – Heerenveen vanaf de businesstribune."

Aansluitend trakteerde Kevin Philippi, eigenaar van Tasty Sparkling, de vijftig aanwezigen op een Grand Reserve. Met aroma's van brioche en peer, en een smaak van citrusvruchten, is deze champagne, die drie tot vier jaar heeft gerijpt, heel geschikt als aperitief.

Kwaliteitsproducten

De keuze voor locatie De Notenboom had alles te maken met het feit dat Cees Arisse, eigenaar van Arisse Vleesch Keurslager, enige tijd geleden lid is geworden van Contactus. Hij vond het een goed idee om het gezelschap kennis te laten maken met een aantal van de kwaliteitsproducten waar hij in de regio rond Beesd om bekend staat. Op het buitenterras werden in de Green Egg mooie delen van het rund en het Iberico varken geroosterd, en in combinatie met sausen en diverse salades was het voor iedereen smullen geblazen.

Na de dis werd nog geruime tijd nagetafeld.


Peter Verbeek

q www.businessclubcontactus.nl