Afbeelding

Marietje

Marietje vindt het fijn als ze zich kan verstoppen op spannende momenten. Ze doet haar uiterste best om wat dapperder te worden, maar dat valt nog best tegen. Je weet tenslotte nooit helemaal wie er wel en niet te vertrouwen is. Langzaam gaat ze leren dat de meeste mensen eigenlijk hartstikke leuk zijn en kan ze genieten van hun aanwezigheid. Ze kan met andere katten, maar Marietje is wel het katje dat zich snel laat ondersneeuwen door bazige types.

Stichting Dierentehuis Leerdam beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Rijbewijskeuring

leerdam • Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/ D/ E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de rijbewijskeuringsarts op 31 januari, 7 en 21 februari, 6 en 20 maart en vervolgens twee keer per maand bij Present Emma, Raadsliedenstraat 120 in Leerdam. Voor informatie en een afspraak kan gebeld worden naar het afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via onderstaande website. Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Tarieven, inclusief BTW: 75+ B/ E 50 euro; medisch, C/ D/ E (ook voor code 95) en Taxipas 70 euro. Pashouders van Rivas en/ of CNV/ FNV/ ouderenbonden krijgen 10 euro korting.

q www.rijbewijskeuringsarts.nl