• Vier winkeliers in Beesd houden outlet verkoop.
• Vier winkeliers in Beesd houden outlet verkoop.

Magazijn outlet verkoop in Beesd

beesd • Winkeliers aan de Voorstraat in Beesd houden vrijdag 24 en zaterdag 25 januari aanstaande een grote magazijn outlet verkoop.

Van Voorden tweewielers, Wakkermans Beeld & Geluid, Wakkermans Elektro en EP: Witgoedhuis, halen de bezem door het magazijn om ruimte te maken voor nieuwe producten. Om in één keer schoon schip te maken, hebben de vier winkeliers, net als vorig jaar, de handen ineengeslagen en een datum geprikt waarop er een groots opruimingsweekend wordt gehouden.

Dus: op zoek naar bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, fiets- of mountainbike accessoires of elektronica in de breedste zin van het woord? Aan de Voorstraat in Beesd is dit weekend van alles te vinden, uiteenlopend van een mooie koffiezetter, wasmachine, vrijstaande of inbouwapparatuur, een soundsystem of televisie.

De magazijnen moeten leeg, maar alle vier de winkeliers houden nog een hoekje vrij voor bestellingen die in de loop van de komende vier weken geleverd moeten worden. Dus wie gaat verhuizen en de spullen op het nieuwe adres ontvangen, dan is dat geen probleem.

Van Voorden tweewielers, Wakkermans Beeld & Geluid, Wakkermans Elektro en EP: Witgoedhuis staan ieder voor zich voor advies op maat, kwaliteit, uitstekende service en tijdens deze opruiming voor extra scherpe prijzen.

De outletverkoop is op vrijdag 24 januari van 9:00 tot 21:00 uur en zaterdag 25 januari van 9:00 tot 17:00 uur op de Voorstraat in Beesd.