Kaarten Brel & Brass

leerdam • Fanfareorkest Ad Astra uit Asperen houdt zaterdag 18 januari een concert met de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem. Het concert draagt de titel Brel & Brass en is het nieuwste en meest prestigieuze project van Micheline Van Hautem. Een gouden formule waarbij de muziek van Jacques Brel wordt gecombineerd met het warme, maar vaak ook spetterende koper van een fanfareorkest.

Tijdens het Brel & Brass concert in Partycentrum Het Dak in Leerdam treedt Micheline vanaf 20:00 uur op met Ad Astra en top bastrombonist Jos Jansen als speciale gast. De Vlaamse Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa's beste Brel-vertolkers. Toegangskaarten à 15 euro zijn online te bestellen via onderstaande website. Kaarten zijn zaterdag ook aan de deur verkrijgbaar.

q www.adastra-asperen.eu


Ton Exalto gehuldigd

leerdam • Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vogelvereniging 'De Vogelvriend' in Leerdam is Ton Exalto zaterdag gehuldigd, hij is 50 jaar lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. De speld voor het 50-jarig lidmaatschap werd opgespeld door de districtsvoorzitter van Zuid-Holland Cees Diepstraten.