Agrarisch vrouwensymposium

giessenburg • De Agrarische Vrouwencommissie houdt dinsdag 4 februari het jaarlijkse agrarische vrouwensymposium in De Til te Giessenburg. De aanvang is 10.00 uur, de ontvangst is vanaf 9.30 uur. 's Ochtends gaat Joost van Luijt, teamleider communicatie bij drinkwaterbedrijf Oasen, in op het het onderwerp 'Water: kwaliteit, kwantiteit, verantwoordelijkheid'. Hij deelt zijn kennis van water, watervoorraden en waterbehoeften. Vooral wat betreft het laatste is er de afgelopen eeuw veel veranderd. Liane en Leo de Keijzer van 'Vermaak en Restauratie De Molenhoek' uit Molenaarsgraaf brengen 'Het Wasprogramma', met anekdotes en oude wasattributen over de was. Voor de muzikale omlijsting zorgen ze zelf, Liane met haar buikorgel en Leo met zijn accordeon. In de hal van De Til zijn diverse stands met uiteenlopende producten.

De kosten voor deze dag zijn 23 euro, inclusief lunch. Aanmelden kan tot zaterdag 25 januari bij mevrouw W. Versluis-de Vor, 0183-601515, of bij de contactdame van de plaatselijke afdeling van Passage.


Buitengewoon

leerdam • Het buitengewone staat centraal tijdens de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen in 2020. Geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt, daagt de Week van Gebed uit om te streven naar meer dan het gewone.

Tijdens de Week van Gebed bidden wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden wordt eenheid ervaren. Tegelijk tonen deelnemers verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

De Week van Gebed wordt landelijk georganiseerd door MissieNederland en de Raad van Kerken. In Leerdam organiseert de Christelijke Evangelisatie Leerdam de Week van Gebed. Iedere avond wordt er vanaf 19:00 uur op een andere locatie in Leerdam gebeden. Kijk voor mee informatie op:


q www.celeerdam.nl

q www.weekvangebed.nl