Oasen krijgt nieuwe commissaris

regio • Clemens van Slingerland is met ingang van 1 januari lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van drinkwaterbedrijf Oasen. Van Slingerland wordt de nieuwe voordrachtcommissaris door de ondernemingsraad van Oasen. Eind november 2019 werd zijn benoeming bekrachtigd door de aandeelhouders van Oasen. Clemens van Slingerland is sinds 2007 HR-directeur bij Hunter Douglas Europe BV. Daarvoor vervulde hij diverse directiefuncties bij onder andere Royal Numico en Fortis Bank. Hij is tevens toezichthouder bij Plukon Food Group.

Clemens van Slingerland zal de RvC van Oasen versterken op het gebied van arbeidsverhoudingen, remuneratiemanagement, human resource management, organisatie en besturingsprocessen en corporate governance. Hij volgt commissaris Margreet Rookmaker op, die vier jaar actief was in de RvC van Oasen.


Uitslag WHV verloting 2019

asperen • De afgelopen maanden zijn er veel loten verkocht voor WHV in Asperen. Zoals iedereen wel weet is de lotenactie een zeer belangrijke inkomstenbron voor WHV. Daarnaast geeft het veel naamsbekendheid. Als er geen loterij zou zijn dan zou iedereen ongeveer 10 euro per jaar meer kwijt zijn. Voor de jeugd is dat een besparing van tien procent en voor een senior lid vijf procent. Hiermee heeft dus iedereen de gelegenheid om goedkoper uit te zijn. Voor het eerst sponsorde Cafetaria De Wiel uit Asperen voor WHV de drukkosten.

Tijdens het oliebollentoernooi op 30 december zijn in sporthal De Wiel de winnaars getrokken. Cees Roth heeft de winnende loten op gepaste wijze getrokken onder toezicht van zeer groot aantal leden. Hieronder de gelukkige winnaars, van eerste tot vijftiende prijs: Tobias Pesselse; Mark van der Kamp; Bernadet Arendsen; Wicky van Loo; H. van Eeken; Hans de Witte; Bart Pieters; Joeri van Wijk; Manon (B1); Evi Pieters; Romy van Kuilenburg; Martin Vrouwwerf; Lies in den Eng; Wicky van Loo en René Hol. De prijzen zijn uitgereikt door Sander Arp, 06-51071360.


Kennis maken met Internationale dans

regio • Hou je van dansen? Wil je weten of Internationale dans iets voor jou is? Wil je het komend jaar meer bewegen en iets nieuws beginnen? Grijp dan nu je kans en doe de kennismakingscursus bij IGRA. Deze cursus bestaat uit zes lessen en gaat op 13 januari van start. De lessen vinden plaats op maandagavond van 19:30 tot 21:00 uur in Gymzaal Rauwenhof in Tiel.
Tijdens de cursus leren de cursisten stapje voor stapje de basisstappen aan die in veel internationale folklore dansen voorkomen. Daarnaast leren ze een aantal volledige dansen aan. Cursisten die het leuk vinden, kunnen na afloop van de cursus uiteraard lid worden van IGRA.

IGRA is een gezellige vereniging voor internationale dans. Leden komen uit de hele regio. Er worden folklore dansen uit diverse landen, zoals Israël, Griekenland, Nederland, Frankrijk, de Balkanlanden, Rusland, Amerika en dergelijke gedanst. Ieder seizoen worden een aantal nieuwe dansen aangeleerd. Meer informatie of aanmelden: Jan Wasserman, 06-20259092 of igrasecretariaat@gmail.com.

q www.igradans.nl