Avond VHL

vijfheerenlanden • De gemeente Vijfheerenlanden houdt woensdagavond 22 januari een thema-avond voor ondernemers rondom het onderwerp 'Georganiseerde criminaliteit dichtbij'.

De bijeenkomst begint om 18:00 uur in Helsdingen aan de Westelijke Parallelweg in Vianen. Er wordt gestart met een inloop met broodjes en soep waarna burgemeester Sjors Fröhlich om 18:30 uur de officiële aftrap geeft. Voor de pauze komen Edward van de Torre van de politieacademie en Roy Verheij eigenaar vastgoed, aan het woord. Na de pauze zijn er deelsessies over de onderwerpen: Hoe pakt de gemeente criminaliteit aan (Henk de Vries); Kom kijken in een hennepcontainer (Stedin); Ervaar een brandend pand (Veiligheidsregio Utrecht) en Bijdrage aan jouw veiligheid lever je zo! (Meld Misdaad Anoniem). Aanmelden kan tot 15 januari 2020 via ondermijning@vijfheerenlanden.nl.

Criminelen hebben de 'bovenwereld' nodig en maken gebruik van de anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied hen biedt. Georganiseerde criminaliteit zorgt voor oneerlijke concurrentie.