'Iedereen speelt mee'

leerdam • Cultuurcafé Vijfheerenlanden heeft op 21 januari het thema 'Iedereen speelt mee'. Dit keer start de bijeenkomst om 17:30 uur in Stadspodium Go in Leerdam.

Cultuurcafé Vianen brengt de grote toegevoegde waarde van spel en dans voor mensen met een beperking onder de aandacht. Het wordt spectaculair geopend met de bekende breakdancer REDO. Daarnaast werken dramadocent Monique Sentjens en dansgroep No Limits mee. De toegang is gratis.

Cultuurcafé Vijfheerenlanden begint met een spectaculaire én inspirerende opening. De Gorcumse breakdancer Redouan Ait Chitt ofwel REDO, won onlangs de belangrijkste dansprijs in Nederland, 'De Zwaan'. Dit ondanks de vele fysieke beperkingen, waarmee hij is geboren. Hij demonstreert zijn kunnen én vertelt in een inspirerende TED-Talk hoe hij zover is gekomen. Daarnaast neemt dramadocent Monique Sentjens het publiek mee in een interactief spel: 'Iedereen speelt mee'. Én treedt dansgroep No Limits van Nikky's Dance op, een dansgroep van mensen met een licht verstandelijke beperking.


Cultuurcafé Vijfheerenlanden in Stadspodium Go in Leerdam begint dinsdag 21 januari om 17:30 uur. Het duurt tot 18:45 uur met aansluitend een 'borrel'. Inloop vanaf 17:00 uur met een kopje koffie. De toegang is gratis. Cultuurcafé Vijfheerenlanden is met name bedoeld voor mensen, die leven met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking en voor ouders/ verzorgers of docenten van iemand met een beperking. En voor ieder ander, die op een of andere manier hiermee te maken heeft of interesse in dit onderwerp heeft.
Plaatsen kunnen vooraf gereserveerd worden via cmk@nationaalglasmuseum.nl. Voor rolstoelers en anderen, die een mobiele beperking hebben, zijn uiteraard plaatsen beschikbaar, dit graag vooraf aangeven bij reservering.