Afbeelding

Lily

Lily heeft best vervelende dingen meegemaakt met mensen en in haar beginperiode in het asiel was ze dan ook nog boos en wantrouwend naar iedereen die op twee benen liep. Gelukkig is Lily er inmiddels van overtuigd dat er ook mensen zijn die het beste met haar voor hebben. Lily raakt haar energie kwijt door heel hard heen en weer te rennen. Het wordt tijd dat deze dame de wijde wereld in gaat bij iemand met heel veel buitenruimte en weinig katten in de omgeving. Als ze moe en tevreden is komt ze naast het baasje op de bank hangen. Lily heeft een blaasgruisdieet. Meer informatie: dierenasiel Leerdam, 0345-650016.


Theaterweekend in De Kom

nieuwegein • De liefde voor theater wordt in Nederland van 24 tot en met 26 januari gevierd tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ook in De Kom in Nieuwegein kan worden genoten van een bomvol programma met activiteiten voor maximaal 10 euro. Op www.dekom.nl kunnen alle voorstellingen worden bekeken en kaarten worden gekocht. 'Ik betreur de ophef' van cabaretier Patrick Nederkoorn is bijvoorbeeld bij te wonen voor slechts 10 euro. En ook de magische show 'The Great Wonder' van voormalig 'Ashton Brother' Pepijn Gunneweg kost maar een tientje. Voor jonge bezoekers is er 'Reis om de wereld in 80 dagen (8+)'.


Dineren bij 'Kom d'rin' in Tuil

tuil • 55-plussers uit de gemeente West Betuwe zijn donderdag 9 januari welkom in het Dorpshuis in Tuil voor een gezellige dag bij Restaurette 'Kom d'rín'. Vanaf 11:00 uur ontvangt het team bezoekers met een kopje koffie of thee en een traktatie. Vooraf aan het diner, om ongeveer 12:00 uur, wordt er een borrel naar keuze geschonken. Op het menu: groentesoep, stamppot boerenkool met worst/ spek en vanillevla met bessensap. Als afsluiting van de dag wordt koffie of thee met een chocolaatje gedronken. De prijs voor deze dag, die om 14:00 uur eindigt, bedraagt 11 euro. Opgeven kan tot en met maandag 6 januari bij Riek van Willigen, 0418-591957 of Riki Wijtmans, 0418-592233.