Kunstplaats zoekt kunst

leerdam • Stichting De Kunstplaats Vijfheerenlanden in Leerdam houdt van maart tot en met april 2020 een tentoonstelling voor en door inwoners van Leerdam.

Originele schilderijen, aquarellen of tekeningen die gemaakt zijn in Leerdam met als onderwerp 'Leerdam tussen 1900 en 1960 of eerder' zou de Kunstplaats graag willen exposeren. De Kunstplaats zal samen met de eigenaar van het schilderij de historie van het kunstwerk proberen te achterhalen ener zal een kort interview worden gehouden. Daarnaast zal er een foto gemaakt worden van de plek die getekend of geschilderd is zoals het er nu uitziet. De werken blijven natuurlijk eigendom van de bezitter, maar zullen gedurende twee maanden een prachtige plek krijgen aan de muur bij Stichting De Kunstplaats.

Een kunstwerk uit die tijd in bezit, of kent u anderen die dat hebben, en meewerken? Neem dan contact op met de Kunstplaats via de mail of kom langs tijdens openingstijden. De Historische Vereniging Leerdam zal bij deze tentoonstelling waar nodig ondersteuning bieden.

q kunstplaats-leerdam.business.site